Rīgā rudenī uzstāsies ukraiņi «Vopli Vidopliassova»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Klubā «Godvil» 10. oktobrī plkst. 20 ar 2,5 stundas garu koncertu uzstāsies ukraiņu grupa «Vopli Vidopliassova», informē Inese Mihasjonoka, «Trade Hub Productions» pārstāve.

Vopļi Vidopļasova (www.vopli.com.ua) izpilda savas dziesmas dažādos stilos - no etno un indie, līdz rokam un pankam. Grupas dibinātājs ir akordeonists Oļegs Skripka. Tieši viņš izveidoja šo kolektīvu un atrada visneparastākās personības - profesionālu bundzinieku Sergeju Sahno, talantīgu ģitāristu Juriju Zdorenko un basģitāristu Šura Pipa. Neskatoties uz to, ka grupa priecē publiku jau vairāk kā 25 gadus, tā joprojām ir pieprasīta.

Šodien šo grupu var uzskatīt par vienu no populārākajiem un spilgtākajiem etnoroka kolektīviem Ukrainā.

Vienā no intervijām mūzikas kritiķis Artemijs Troickis nosauca «Vopļi Vidopļasova» par «dzīvo koncertu austrumslāvu rokgrupas etalonu un pie kam, joprojām nepārspētu» un mūziķi aizvien pilnībā attaisno viņa apzīmējumu. Tāpat viņš norādīja, ka grupa «Gogol Bordello» veidojusi visu savu karjeru, kopējot idejas no Vopļi Vidopļasova, noskatot, pārspēlējot, piemaisot tikai savu amerikāņu know-how.

Biļetes uz koncertu nopērkamas Biļešu servisa kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu