«Nabaklab» Izraēlas progroka apvienība «Tiny Fingers» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 19. jūnijā klubā «Nabaklab» (Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12) uzstāsies «Tiny Fingers» no Izraēlas, kuri savā mūzikā apvieno postrock, progresīvā roka un dubstep iezīmes. Par pašmāju iesildītājiem izvēlēta grupa «Omerta», informē klubā.

«Tiny Fingers» radīto mūziku raksturot nav viegli. Tur saklausāmas postroka, progresīvā roka, dabstepa, psihedēliskā roka un agresīvas elektroniskās mūzikas skaņas, veidojot spēcīgu, enerģisku skanējumu ar lauztiem bungu ritmiem un biezām basa skaņām, apvienojot rokmūzikas enerģiju ar elektroniskās mūzikas spiedienu. Lai arī grupa radusies ierakstu studijā, nelielā Izraēlas ziemeļu daļas pilsētā, tās dzīvās uzstāšanās vienmēr ir gan akustisks, gan vizuāls baudījums.

«Tiny Fingers» pirmais albums «Massive Fingers Spacetrip» 2011. gadā iekļuva 6. pozīcijā Izraēlas desmit populārāko pašmāju ierakstu topā un kopš tā laika grupa stabili pieteikusi sevi kā vienu no veiksmīgākajiem Izraēlas alternatīvās mūzikas izpildītājiem, regulāri uzstājoties festivālos Eiropā un ASV, kā arī, iesildot «The Mars Volta» koncertu. Neilgi pirms «Tiny Fingers» pirmās viesošanās Latvijā, grupa pabijusi savā pirmajā Āzijas koncerttūrē.

Pirms «Tiny Fingers» uz skatuves kāps pašmāju postrock apvienība «Omerta», kuri pašreiz strādā pie sava pirmā albuma un paguvuši gūt nedalītu uzmanību Latvijas alternatīvās mūzikas skatuvē.

Koncerta sākums paredzēts uzreiz pēc plkst. 21.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu