Rīgā atkārtoti uzstāsies eksperimentālās ģitārmūzikas duets «Nadja»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Otrdien, 2. septembrī, Rīgas klubā «Nabaklab» koncertu sniegs eksperimentālās ģitārmūzikas duets «Nadja» no Kanādas, informē kluba pārstāvis Edgars Āboliņš. Šī būs trešā reize, kad grupa viesojas Latvijā.

«Nadja» mūziku raksturot nav viegli. Lai arī, dueta daiļradi raksturojot, bieži tiek izmantoti tādi vārdi kā «drone», «post-metal» vai «doom», «Nadja» noteikti nevar ierobežot kādos konkrētos definējošos rāmjos, grupas mūziķiem Aidanam Beikeram un Liai Bakarefai allaž mainoties un zīmējot jaunas, dažādas atmosfēriskas trokšņu ainavas.

«Nadja» šajā sastāvā un formā sāka muzicēt 2005.gadā, kad Beikers sāka saņemt arvien uzstājīgākus lūgumus uzstāties dažādās vietās pasaulē, un lēmums muzicēt kopā ar savu dzīvesbiedri radās tādēļ, ka idejas, kuras iesākumā viņš radīja vienatnē, koncertos realizēt būtu bijis ārkārtīgi grūti.

Kanādiešu dueta «Nadja» uzstāšanās klubā «Nabaklab» paredzēta plkst. 20.

Biļetes uz koncertu pieejamas visās «Biļešu serviss» kasēs un interneta vietnē «www.bilesuserviss.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu