Bārs «I Love You» atklāj koncertu sezonu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēc neilga vasaras pārtraukuma Vecrīgas bārs «I Love You» (Vecrīgā, Aldaru ielā 9) atsāk koncertsēriju «ILY Sessions» ar lietuviešu mūziķa Marka Palubenkas uzstāšanos 21. augustā. Koncerta sākums 21:00, ieeja bez maksas.

Marks Palubenka debijas albumu «No Fun In 101» izdeva 2012. gadā un kopš tā laika ir saņēmis vairākas prestižas balvas savā dzimtenē – viņš bijis gan labākā debitanta un labākā alternatīvās skatuves mūziķa godā Lietuvas oficiālajās mūzikas balvās «M.A.M.A. 2012», gan saņēmis balvu par gada labāko albumu Lietuvas alternatīvās mūzikas balvu «T.E.T.E. 2012» pasniegšanas ceremonijā.

facebook.com/MarkasPaparkas

Ārpus Lietuvas Marks ir koncertējis Igaunijā, Polijā, Krievijā un Šveicē, kā arī vairākkārt viesojies Latvijā – bārā «I Love You», kur savulaik notika viņa pirmais ārvalstu koncerts, un uz «I Love You» skatuves «Positivus» festivālā. Meistarīgi sapludinot indie, popmūzikas un elektronikas elementus, ar katru koncertu Marks iegūst arvien jaunus cienītājus, lai kur viņš uzstātos.

Septembrī «ILY Sessions» koncertsērijā gaidāmi arī «Galvanic Elephants» no Igaunijas un baltkrievu trio «Supper Besse», kas ar savu enerģisko priekšnesumu uz «I Love You» skatuves «Positivus» festivālā šovasar radīja īstu sensāciju.

«ILY Sessions» līdz pat nākamajai vasarai piedāvās vismaz divus koncertus mēnesī. Jaunumiem visērtāk sekot mājaslapā www.iloveyou.lv un Facebook profilā.

www.facebook.com/bariloveyou

Bārs «I Love You» Vecrīgā tika atvērts 2003. gada decembrī, un gadu gaitā tur uzstājušies mūziķi no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Zviedrijas, Somijas, Lielbritānijas, Vācijas, Austrijas, Šveices, Portugāles un ASV.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu