«Pienvedēja piedzīvojumi» pirms apaļās jubilejas koncertēs Liepājā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 29. augustā, «Gypsy Camp» pagalmā ar vienīgo koncertu pirms savas divdesmit gadu jubilejas Liepājā uzstāsies grupa «Pienvedēja piedzīvojumi», informē pasākuma rīkotāju pārstāvis Edgars Āboliņš.

«Pienvedēja piedzīvojumiem» šī būs pēdējā uzstāšanās pirms 3. oktobrī gaidāmā grupas divdesmit gadu jubilejas koncerta. Gaidāms, ka «Pienvedēja piedzīvojumi» atskaņos gan visiem jau labi zināmos hitus, gan arī jaunākās kompozīcijas.

«Šis koncerts būs labs ģenerālmēģinājums pirms oktobrī gaidāmās jubilejas, un klausītājiem noteikti būs iespējams dzirdēt arī mūsu jaunākos singlus,» pauž grupas līderis Māris Žigats. Grupa nav aktīvi koncertējusi visu vasaru, līdz ar to šo uzstāšanos varētu dēvēt arī par vienu no šīs vasaras vienīgajiem koncertiem, norāda Āboliņš.

29. augusta koncerts notiks viesnīcas «Fontaine Royal» pagalmā «Gypsy Camp», tā adrese ir Stūrmaņu iela 1, ieeja koncertā no Friča Brīvzemnieka ielas. Ieeja no plkst. 21, un koncerta sākums plkst. 22.

Jau ziņots, ka, atzīmējot 20 gadus kopš grupas dibināšanas, «Pienvedēja piedzīvojumi» 3. oktobrī uzstāsies koncertzālē «Palladium».

Grupu «Pienvedēja piedzīvojumi» 1994.gadā Sabilē dibināja vokālists un basģitārists Māris Žigats kopā ar brāļiem Lundēm - ģitāristu Aldi un bundzinieku Pēteri. Visā grupas pastāvēšanas laikā mūziķu apvienības sastāvs palicis nemainīgs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu