Rīgā viesosies Somijas smagās mūzikas grupa «Enemies»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 9. novembrī, ar koncertu mūzikas klubā «Nabaklab» Rīgā viesosies Somijas smagās mūzikas grupa «Enemies», informē «ULVE Agency» pārstāvis Sandis Baumanis.

«Enemies» ir somu smagās mūzikas grupa no Tamperes. Tā darbojas kopš 2011. gada, radīdama mūziku, kas pastāvīgi attīstās starp tādiem smagās mūzikas apakšžanriem kā smagais pankroks un sladžmetāls.

2014. gada nogalē laists klajā kolektīva jaunais albums «Bind Me a Wreath», kas, neieslīgstot klišejās, plašā izpratnē nostiprinājis mūziķu pārliecību un vietu savas paaudzes Somijas pagrīdes skatuvē. Darba dinamiskais un āķīgais skanējums ir tikpat draudīgs un agresīvs, cik melanholiski ieturēts, taču allaž saistošs, pastāstīja Baumanis.

Koncerta ievadā uzstāsies Latvijas smagās mūzikas grupa «Blinded Memory», kura tiek pieminēta saistībā ar metālkoru un nāves metālu.

Pasākums sāksies plkst.20. Koncertu rīko neatkarīgā kultūras platforma «ULVE Agency».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu