Rokkafejnīcā «Aurora» un «Inokentijs Mārpls»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns TVNET

Šovakar (15.11) Rīgā, Latvijas 1.rokkafejnīcā, koncertu sniegs Latvijas «underground» mūzikas grupas «Aurora» un «Inokentijs Mārpls», informēja Latvijas 1.rokkafejnīcas koncertu menedžere Edīte Barinska. Plkst.21 uz skatuves kāps «Inokentijs Mārpls», bet pēcāk klausītājus priecēs «Aurora», atskaņojot gan iemīļotas kompozīcijas, gan jaunu muzikālo materiālu.

Koncertā uz skatuves kāps trīs «Auroras» sākotnējā sastāva dalībnieki - vokālists Ritvars Dižkačs, ģitārists Jānis Dubavs un basģitārists Rūdolfs Kokins.

Grupai koncertā palīdzēs divi pieaicināti mūziķi - ģitārists Olafs Štrodahs un bundzinieks Andris Leišavnieks-Štālmanis.

Ar šo koncertu noslēgsies grupas «Aurora» Latvijas minitūre. «Auroras» līderis Dižkačs atgriezīsies Kanādā un tuvākā pusgada laikā grupa koncertus nesniegs.

Atgādinām, ka vakar un aizvakar grupa kā viesi uzstājās «Jumpravas» jubilejas koncertos «Palladium».

Biļetes uz koncertu iepriekšpārdošanās nopērkamas «Biļešu paradīzes» kasēs, kā arī interneta vietnē «www.bilesuparadize.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu