Liepājā uzstāsies «Pete Anderson & The Swamp Shakers»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Elvisa Preslija jubilejā, 9. janvārī Liepājas rokklubā «Fontaine Palace» uzstāsies leģendārais rock’n’roll mūziķis Pits Andersons ar savu grupu «Pete Anderson & The Swamp Shakers», informē klubā.

Pits Andersons ir rokenrola dzīvā leģenda un staigājoša amerikāņu mūzikas enciklopēdija. Pazīstamais autoritatīvais Krievijas žurnālists Artemijs Troickis savā grāmatā Pitu Andersonu vērtē kā pirmo nopietni vērtējamo rokeri visā bijušajā Padomju Savienības teritorijā, turklāt 2009. gada septembrī ASV, Nešvilā, Pita Andersona albums «Brass-A-Billy» tika atzīts par pasaulē labāko albumu rockabilly mūzikas kategorijā, mūzikas konkursā «Just Plain Folks Music Awards».

Nesen nosvinējis savu 69 gadu jubileju, Pits Andersons ar grupu atgriežas Liepājā, lai atzīmētu rokenrola karaļa Elvisa Preslija dzimšanas dienu, kuram šogad būtu palikuši apaļi astoņdesmit gadi.

«Fontaine Palace» atrodas Dzirnavu ielā 4, pasākuma sākums plkst. 23 un pēc koncerta par atbilstošu muzikālo atmosfēru visas atlikušās nakts garumā gādās DJ Muzadrive no Jelgavas, izvēlētos skaņdarbus atskaņojot no vinila platēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu