Rīgā koncertēs «Void of Sound» no Norvēģijas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

5. februārī kultūras bārā «Aristīds» Rīgā koncertu sniegs ģitārmūzikas mākslinieks «Void of Sound» no Norvēģijas. «Void of Sound» ir Oslo ģitārista un skaņu mākslinieka Sigurda Borges Kristofersena (Sigurd Borge Kristoffersen) solo projekts. Viņa tumsnējo skaņu ainavu darbi ir veidoti, izmantojot klasiskos instrumentus un elektroniskās mūzikas tehnoloģijas, kā arī digitāli apstrādātus vides ierakstus.

Kopš 2010. gada, iespaidojoties no tādiem mūziķiem kā Biosphere, Yellow6, Marsen Jules un Svarte Greiner, Kristofersens attīstījis padziļinātu interesi nepārtrauktās skaņas mūzikā un tās skaniskajā robežjoslā ar laikmetīgās un elektroakustiskās mūzikas pasauli. Dažādu izdevniecību paspārnē izdevis trīs albumus un koncertējis Norvēģijā un citviet Eiropā.

Gaidāmo koncertu Rīgā ievadīs Latvijas multidisciplinārā māksliniece Sabīne Moore, kas strādā ar pseidonīmu Waterflower, un šobrīd Latvijā dzīvojošais ASV komponists un skaņu mākslinieks Džekins Pousons (Jachin Pousson).

Kultūras bārs «Aristīds» atrodas Aristida Briāna ielā 7, Rīgā.

Pasākuma sākums plkst. 20, ieejas maksa - ziedojums 3 EUR.

Koncertu rīko neatkarīgā kultūras platforma ULVE Agency.

www.facebook.com/voidofsound

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu