Pasniegs «Alternative.lv» gada balvas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovakar plkst.21 Rīgas klubā «Nabaklab» notiks «Alternative.lv» gada balvu pasniegšana, informēja «Alternative.lv» pārstāvis Jānis Sildniks. Pasākumu vadīs duets «Čipsis un Dullais». Balvas tiks pasniegtas arī ar grupu «F[ei]K», «Sanctimony» un «ILLa» dalību.

Balvas tiks pasniegtas labākajām grupām piecās nominācijās - «Gada albums», «Gada video», «Labākā jaunā grupa», «Gada atgriešanās» un «Zelta bumbieris».

Pirmo reizi balvu sadalījumu noteica gan skatītāju balsojums, gan pieaicinātas žūrijas viedoklis. Žūrijā bija Dambis no grupas «Inokentijs Mārpls», Uldis Rudaks, Deniss Denisenko, Edgars Āboliņš, Jānis Jansons, kā arī portāla pārstāvji.

Portāls «Alternative.lv» darbību sāka 2000. gadā, kad, pieaugot Latvijas neatkarīgās mūzikas kustībai, tas kļuva par informatīvu platformu «hardcore», «punk» un «ska» mūzikas žanriem. Pēc slēgšanas 2007. gadā portāls atsāka savu darbību 2012.gadā, kā vienu no ikgadējām tradīcijām uzturot gada balvas pasniegšanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu