«Fontaine Palace» uzstāsies «Martas asinis»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 20. februārī, klubā «Fontaine Palace» uzstāsies latviešu indī deju grupa «Martas Asinis», kas liepājniekiem atrādīs savu jaunāko albumu «Sestais albums», kas tika izdots pērn decembrī.

Grupa ir dibināta 2009. gadā. Līdz šim grupa izdevusi piecus albumus, un kopš pagājušā gada nogales klausītājiem ir pieejams «Sestais albums». Grupa to dēvē par soli tuvāk patiesībai, un tas ir veltīts neatkarīgajai deju mūzikai.

«Sestais albums» ir guvis dažādas kritiķu atsauksmes, žurnāls «Veto» to sauc par ballīšu mūziku, kurā «latviešu valoda traucē grupai kļūt pazīstamai ārzemēs», Guntars Račs albumu dēvē par «dienas lielo atklājumu», savukārt mūzikas žurnālistu Uldi Rudaku albums nesajūsmina tik ļoti kā iepriekšējie.

Grupā «Martas Asinis» spēlē Reinis Jakobsons, Aigars Valdmanis un Filips Derums.

Klubs «Fontaine Palace» atrodas Liepājā, Dzirnavu ielā 4, ieeja no plkst. 21, biļetes cena 3 eiro, koncerta sākums paredzēts pēc plkst. 23.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu