Papildināta Latvijas 1. Rokkafejnīcas 3 gadu jubilejas programma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns TVNET

Vakar sākušās, šovakar un rīt turpināsies Latvijas 1. Rokkafejnīcas - Reiterna nams trīs gadu jubilejas svinības. Šobrīd kļuvis zināms, ka iepriekš izziņotā programma papildināta ar īpašu un rokkafejnīcā sen gaidītu notikumu - sestdienas naktī koncertu uz Reiterna nama galvenās skatuves sniegs liepājnieks Ivo Fomins ar grupu.

Priecīga vēsts saņemta arī par Ainaru Virgu. Pretēji iepriekš izskanējuš­­­ām bažām, ka dēļ veselības likstām, kas piemeklējušas rokenrolmuzikantu, vajadzēs atcel viņa uzstāšanos jubilejā, bet šobrīd zināms, ka Ainars izveseļojies, jūtas labi un kopā ar komandu ir ceļā uz Rīgu.

Jau vēstīts, ka Latvijas 1. Rokkafejnīcas - Reiterna nams trīs gadu svinību otrās dienas muzikālā dimensija uzticēta grupām «Neon Saturdays», «Laime Pilnīga», «Inokentijs Mārpls», kā arī Atim Ieviņam un «The Rock Brothers». Savukārt, rīt gaidāma svinību kulminācija, ko ievadīs Igo, Aivars Hermanis un Raimonds Macats. Ar visu laiku labākajām dziesmām klātesošos rītvakar priecēs Ainars Virga un grupa, kam sekos vakara vērienīgākais notikums - ekskluzīvs gupas «Labvēlīgais Tips» koncerts. Turpinājumā uzstāsies Ivo Fomins, bet noslēgumā par dejām līdz pat rītam gādās ansamblis «Coco Orchestra». Jāpiebilst, ka sestdien ļoti īpašs notikums būs arī grupas «Labvēlīgais Tips» «Slavas Sienas» atklāšana.

www.rockcafe.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu