«Nabaklab» uzstāsies «Dzelzs vilks»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Gatavojot jaunu rokmūzikas albumu, 13. martā plkst.21 klubā «Nabaklab» uzstāsies «Dzelzs vilks», informēja kluba «Nabaklab» pārstāvis Edgars Āboliņš. Kā pastāstīja Āboliņš, koncertā «Dzelzs vilks» asinās dzīvo nervu ar pilnu rokenrola jaudu no grupas labi zināmās daiļrades, kā arī ar reti atskaņotām kompozīcijām un pavisam jaunām skaņām.

«Dzelzs vilks» ir viena no pazīstamākajām latviešu rokgrupām - sešu mūzikas ierakstu Gada balvu īpašnieki izdevuši 13 studijas albumus, radījuši mūziku Dailes teātra izrādēm «Man arī būtu bail» un «Tas trakais, trakais Harijs», līdztekus eksperimentējot ar tautas mūziku, kā arī sacerot skaņu celiņus laikmetīgās dejas izrādēm. Jaunākā no tām - Olgas Žitluhinas «Ārā» - nesen ieguvusi «Spēlmaņu nakts» balvu kā 2014.gada labākā deja izrāde.

Šobrīd «Dzelzs vilks» pēc ilgākas radošas atkāpes dodas jauna rokmūzikas albuma virzienā un laiku pa laikam koncertē faniem.

«Vienmēr ir lieliski izmēģināt jaunas idejas koncertā, jo, mūsuprāt, albumam ir jātop koncertos, citādi studijas ieraksts riskē kļūt par sterilu nošu kopojumu. «Dzelzs vilkam» tā ir pārbaudīta prakse - jaunās dziesmas rūdīt koncertos, un šī ir lieliska izdevība,» pastāstīja grupas līderis Juris Kaukulis.

Piektdienas vakarā klubā «Nabaklab» uzstāsies arī grupa «Bloody Heels». Biļetes pieejamas internetā «www.ticketshop.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu