«I Love You» sapņainā izraēliešu grupa «Lola Marsh»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

26. martā, Vecrīgas bārā «I Love You» (Aldaru ielā 9) uzstāsies indie folkmūzikas pārstāvji no Izraēlas – «Lola Marsh», informē koncerta rīkotāji.

«I Love You Sessions» koncertu sērijā bāra mājīgajā pagrabiņā pirmo reizi uzstāsies grupa no Izraēlas. Sapņaini noskaņotie «Lola Marsh» šobrīd ir viena no jaunākajām un daudzsološākajām Izraēlas grupām indie/folkmūzikas lauciņā. Sevi plašākai publikai viņi pieteica, uzstājoties pagājušā gada mūzikas festivālā «Primavera Sound 2014», Spānijā, Barselonā. Šajā vasarā viņi turpina iemīto taciņu un uzstāsies dažādos mūzikas festivālos Eiropā, šobrīd «Lola Marsh» ir devusies nelielā koncertturnejā pa Baltijas valstīm, un viena no šīs tūres pieturvietām ir bārs «I Love You».

«Lola Marsh» koncerta klausītājus priecēs ar melodiski skaistiem un nostalģiska vokāla piepildītiem skaņdarbiem no sava topošā debijas albuma. Turklāt pavisam nesen viņi ir izdevuši pirmo oficiālo singlu - «Sirens».

facebook.com/Lola8Marsh

Ieeja koncertā ir bez maksas, toties būs pieejama ziedojumu kastīte, kurā varēs ziedot kādu naudas summu kā pateicību grupai par uzstāšanos.

Koncerta sākums plkst. 21, pēc tā vinila plates uzspēlēs Pēteris Bajārs.

Koncerts «I Love You» bārā notiek sadarbībā ar Izraēlas vēstniecību Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu