Pirmo reizi Latvijā uzstāsies «Machine Head»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

10. septembrī Liepājas klubā «Fontaine Palace» (Liepājā, Dzirnavu ielā 4) savu pirmo koncertu Latvijā sniegs smagās mūzikas apvienība «Machine Head», klausītājiem piedāvājot divas ar pusi stundas ilgu uzstāšanos, informē klubā.

«Machine Head» pirmsākumi meklējami 1991. gadā, kad grupas dibinātājs Robs Flinns (Rob Flynn) pameta savu iepriekšējo grupu «Vio-lence» jauna skanējuma un karjeras meklējumos. «Machine Head» pirmais albums «Burn My Eyes» guva ievērojamu popularitāti Eiropā, kur nonāca mūzikas televīzijas kanāla «MTV» raidījuma «Headbanger’s Ball» aktīvā rotācijā. Lai arī grupa ir no ASV, pašu mājās tā kļuva zināma daudz vēlāk, un tam par iemeslu bija tolaik lielu popularitāti gūstošais grunge mūzikas novirziens. Kopš «Machine Head» rašanās grupa pārdevusi vairāk nekā trīs miljonus ierakstu, kopumā izdodot astoņus albumus, pēdējais no kuriem iznācis 2014. gadā prominentās smagās mūzikas izdevniecības «Roadrunner Records» paspārnē. «Machine Head» muzikāli galvenokārt iedvesmojušies no Kalifornijas thrash metal grupām, kā «Metallica», «Testament», «Exodus» un «Slayer», taču apvienības daiļradē dzirdamas gan deviņdesmito gadu grunge un groove metal, gan septiņdesmito gadu smagās mūzikas ietekmes.

Šis būs pirmais «Machine Head» koncerts Latvijā, un klausītājiem grupa piedāvās veselas divasarpus stundas garu uzstāšanos. Koncerts ir daļa no Eiropas koncerttūres «An Evening With Machine Head».

Ieeja no plkst. 19:00.

Biļetes uz koncertu pieejamas interneta vietnē www.ticketshop.lv, pirmo simts biļešu cena – 17 eiro, vēlāk to cena paaugstināsies.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu