«I Love You» svinēs Mūzikas veikalu dienu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Turpinot vairāku gadu tradīciju, «I Love You» bārs un ierakstu izdevniecība iesaistīsies Neatkarīgo mūzikas veikalu dienas (Record Store Day) atzīmēšanā, kas 18. aprīlī norisināsies daudzviet pasaulē. Sestdien no plkst. 20 Vecrīgas bārā «I Love You» notiks divi koncerti. Pirmā uz skatuves kāps jaunā grupa «Cilvēks – Sapņotājs», kurai tā būs debija uz «I Love You» skatuves. Viņiem sekos Matīss Kļaviņš, kurš atskaņos dziesmas no sava tikko iznākušā EP. Matīsu jau esam pamanījuši kā grupu «Pyro Trees» un «Momend» dalībnieku, šoreiz viņš uzstāsies ar savu soloprojektu.

Vakara gaitā par īpašajām «Record Store Day» cenām varēs iegādāties «I Love You Records» izdotos ierakstus, kā arī pie katra pirkuma saņemt dāvanā kādu no izdevniecības agrāko gadu diskiem.

Izdevniecības «I Love You Records» katalogā ir latviešu mūziķi «The Sound Poets», «Momend», Alise Joste, «Laika Suns», «Pienvedēja piedzīvojumi», «Mona De Bo», «Parara». Pārstāvētas arī igauņu grupas «Ewert and The Two Dragons», «Sibyl Vane» un «Zebra Island», skandināvu ansamblis «MaiNekk» un britu apvienība «Sons of Noel and Adrian».

Starptautisko mūzikas veikalu dienu 2007. gadā Baltimorā, ASV, iedibināja vairāku neatkarīgo ierakstu veikalu vadītāji. Kopš tā laika aprīļa trešajā sestdienā rīkotie īpašie pasākumi – koncerti, mūzikas ierakstu izpārdošanas, tikšanās ar mūziķiem un ekskluzīvu ierakstu izdošana – ir kļuvuši par ikgadēju notikumu visā pasaulē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu