«Nabaklab» dark techno izpildītājs «Ancient Methods»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

25. aprīlī Rīgā «Nabaklab» (Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12) ar vienīgo koncertu Baltijā uzstāsies viens no šobrīd pasaulē aktuālākajiem dark techno izpildītājiem «Ancient Methods» no Vācijas. Iesildošo lomu ar īpašu koncertprogrammu pildīs Oyaarss, bet par tehnotēku nakts garumā rūpēsies dīdžeji Gesta, SKD un Rulls.

«Ancient Methods» radās 2005. gadā, apvienojoties leģendārā Berlīnes techno kluba «Tresor» rezidentiem Trias (Michael Wollenhaupt) un Baeks (Conrad Protzmann), un pakāpeniski tas kļuvis par vienu no pieprasītākajiem projektiem pēdējā dekādē strauju popularitāti guvušā jaunā viļņa dark / industrial techno mūzikā. Šobrīd «Ancient Methods» ir Michael Wollenhaupt solo projekts un savā daiļradē viņš turpina kausēt robežas starp techno un industrial mūziku, paralēli pagūstot piestrādāt gan pie remiksu projektiem industrial skatuves pārstāvjiem Bourbonese Qualk un Black Egg, gan plecu pie pleca producējot mūziku kopā ar techno smagsvariem Regis un Adam X. «»Ancient Methods» mūzika ir iecienīta un techno vinila kolekcionāru vidū vairums projekta relīžu jau uzskatāmas par retumu.

Pasākuma sākums plkst. 21.

Biļetes uz koncertu pieejamas interneta vietnē www.ticketshop.lv. Pasākumu rīko www.sturm.lv, sadarbībā ar radio «Naba» un klubu «Nabaklab».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu