Pikaso noslēdz koncertsēriju un gatavo jaunu albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Andris Barbans

Tieši precīzi tāpat kā pirms gada, gluži vai kā vēsta albuma nosaukums «Satikšanās vietu mainīt nedrīkst», ar koncertu šo sestdien, 2. maijā, klubā «Pulkvedim neviens neraksta» koncertsēriju «SVMN: B Puse» noslēgs reperis Pikaso.

Kopā ar DJ Super Oganes un mūziķiem Oskaru Račevski (taustiņi), Tarasu Kuzmenko (sitamie instrumenti) un Denisu Paškevicu (saksofons) pēdējo reizi tiks izpildītas kompozīcijas no repera albumiem «SVMN: B puse» un «Satikšanās vietu mainīt nedrīkst».

«Kaut kā viena beigas ir kaut kā jauna sākums. Pateicoties šiem diviem ierakstiem, esmu kā iepazīstinājis plašāku publiku ar sevi, tā arī iepazinies ar daudziem lieliskiem mūziķiem un citu radošo sfēru cilvēkiem. Jūtu, ka ir īstais laiks doties tālāk un sniegties pēc jauniem izaicinājumiem, un šis koncerts būs mans paldies klausītājiem par līdz šim kopā pavadīto laiku. Nākotnes ieceres saistās ar nākamā albuma muzikālā celiņa pārnešanu uz pilnvērtīgu orķestra sastāvu un koncertuzveduma iestudēšanu, lai nākamreiz pavisam jaunā veidā sniegtu klausītājam nebijušu pieredzi, nākot uz hiphopa koncertu... teiksim, piemēram, jā - operā!» stāsta Pikaso.

Tūres noslēguma koncertā kā īpašais viesis ar dziesmām no sava jaunā ieraksta «Atpakaļ nākotnē» uzstāsies nu jau leģendārs latviešu hiphopa izpildītājs - Ozols.

Pasākuma sākums plkst. 22, ieejas maksa €4.

www.facebook.com

Anonīmo Klausītāju Biedrība ''Tonika'' video-ielūgums: Pikaso/2.Maijs/Pulkvedis from Pikaso on Vimeo.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu