Lietuvietis Marks Palubenka Rīgā prezentēs jauno albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Marks Palubenka, kas labi zināms arī Latvijas publikai (mūziķis vairākkārt uzstājies Positivus festivālā, I love You bārā un pat ierakstījis divas dziesmas kopā ar Astro’n’out 2012. gadā), šovakar Omes Briljanta istabā aicina uz albuma «Puzzleman» prezentācijas koncertu.

Pats Marks par albumu saka šādi: «Kā būtu, ja mums būtu iespēja paplašināt savu pasaules redzējumu, smelties jaunas idejas un gūt atklāsmes? Vai mēs kļūtu ģeniāli? Paranoidāli? Nākotnes vizionāri? Komiķi? Katra albumā iekļautā dziesma ir kā mazs gabaliņš no mākslinieka dzīves uztveres puzles.»

Omas briljanta istabā Marks Palubenka uz skatuves kāps pl. 21, koncertā būs iespējams iegādāties arī albuma fiziskās kopijas.

Marks Palubenka dziesminieka karjeru Lietuvā sāka ar spožu uznācienu 2012. gadā, kad izdeva savu pirmo albumu, ieguva Lietuvas mūzikas balvu nominācijās Gada debija un Labākais alternatīvās mūzikas izpildītājs. Viņa pirmais albums «no fun 101» saņēma pozitīvas kritiķu atsauksmes visā Baltijā. Marks Palubenka vairākkārt sniedzis koncertus arī Latvijā. Marks uzstājies arī Krievijā, Polijā, Šveicē un citviet.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu