Notiks jauno mūziķu konkursa «Hadrons» fināls

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

21. maijā uz kluba «Nabaklab» skatuves kāps sešas jaunās studentu, mūziķu grupas, kuras savas muzikālās spējas un radošumu parādīs jauno mūzikas grupu konkursā studentiem «Hadrons 2015». Jaunās mūzikas grupas vērtēs pieredzējusi žūrija, bet līdz 20.maijam katrs var nobalsot par savu favorītgrupu klausītāju tiešsaistes balsojumā naba.lv/hadrons.

Konkursa žūriju veido Latvijas Radio 6 – Radio NABA, mūzikas industrijas un studentu pārstāvji – Juris Kaukulis («Dzelzs Vilks»), Jānis Dubavs (studija «SKAN»), Tija Auziņa (festivāls «Bildes»), Madars Štramdiers (Radio NABA), Uldis Rudaks (mūzikas žurnālists), Ilva Grigorjeva (Latvijas Studentu apvienība), Santa Zarāne (LU Studentu padome) un pārstāvis no pasākuma atbalstītāja «Lāčplēsis».

Ceturtdienas vakarā žūrijas rokās sevi nodos sešas finālam izvirzītās apvienības: S.A.D., TRIS, «Cilvēks sapņotājs», «Gatis Ziema un призраки разврата», «AnimaVolo», kā arī «Chomsky Chess Club».

Koncerta sākums plkst. 19, kā īpašie viesi uzstāsies vieni no iepriekšējo gadu uzvarētājiem «Das Sonntags Legion». Ieeja – bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu