Ar uzstāšanos «Aptiekā» turneju sāk grupa «Aurora»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns TVNET

Piektdienas vakarā (3. jūl.) plkst.21.30 ar uzstāšanos krogā «Aptieka» vasaras koncertturneju sāks pašmāju alternatīvā roka grupa «Aurora», liecina grupas «Facebook» kontā publicētā informācija. Koncertā skanēs gan zināmie «Auroras» grāvēji, gan arī dažas jaunas dziesmas.

Tūre turpināsies ar koncertu Rīgas klubā «Nabaklab» rīt, 4. jūlijā, 11. jūlijā uzstāšanās notiks festivālā «LMT Summer Sound» Liepājā, 18. jūlijā - festivālā «Positivus» Salacgrīvā, 24. jūlijā klubā «Fontaine Palace» Liepājā, 25. jūlijā Cēsu pilsētas svētkos, 31. jūlijā festivālā «Laba daba» Līgatnes novada «Ratniekos».

Plānots, ka 5. augustā mūziķi uzstāsies Rīgā, peldošajā galerijā «Noass», 6. augustā - Latvijas 1.rokkafejnīcā Reiterna namā, bet 7. augustā izpildītāji būs klausāmi Salaspils kultūras namā «Rīgava».

Papildus koncertēšanai grupa aktīvi darbosies studijā, lai pabeigtu topošo albumu, kuru izvēlēts izdot ne tikai kompaktdiskā un digitālā veidā, bet arī vinila plates formātā. Paredzēts, ka albums varētu tikt izdots 2015. gada rudenī. Tas būs pirmais ieraksts grupas pastāvēšanas vēsturē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu