«Melnajā piektdienā» uzstāsies «We Came As Romans» no ASV

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Klubā «Melnā piektdiena» 29. novembrī notiks ASV smagās mūzikas grupas «We Came As Romans» koncerts, informē koncerta rīkotāju pārstāvis Edgars Āboliņš. «We Came As Romans» ir melodiska «metalcore» grupa no ASV, Mičiganas, un, neskatoties uz vairākām sastāva izmaiņām, kopā muzicē kopš 2005. gada.

Grupas nosaukums iesākumā bija «This Emergency», taču sakarā ar basģitārista un vokālista aiziešanu no grupas, tā uz laiku apturēja darbību un, atsākot spēlēt, nomainīja nosaukumu uz nu jau labi zināmo «We Came As Romans».

Grupas pirmais ieraksts «Demonstrations and Dreams» saņēma nedalītas kritiķu uzslavas un pavēra «We Came As Romans» ceļu uz starptautisku atzinību. Līdzīgi kā pirmais veikums, arī pārējie grupas albumi tikuši atzinīgi novērtēti, vienmēr sasniedzot augstus rezultātus «Billboard» topos. «We Came As Romans» daudz koncertē, dodoties koncerttūrēs ar tādām labi zināmām un Latvijā jau reiz pabijušām grupām kā «Comeback Kid» un «Parkway Drive», kā arī žanra smagsvariem «Asking Alexandria», «Bleedign Through», «Bane» un citiem.

Koncerts klubā sāksies plkst.20, bet biļetes uz to iepriekšpārdošanā var iegādāties «www.ticketshop.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu