Rīgā avangarda komponists Jozefs van Visems

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

3. novembrī ar koncertu klubā «Nabaklab» viesosies komponists un baroka lautas spēles meistars Jozefs van Visems no Nīderlandes, informēja «ULVE Agency» pārstāvis Sandis Baumanis. Koncerta apmeklētājus iesildīs Džima Džārmuša filma «Izdzīvo tikai mīlētāji» (‘Only Lovers Left Alive’).

Van Visems ir Ņujorkā dzīvojošs holandiešu avangarda komponists un baroka lautas meistars, pazīstamā amerikāņu kinorežisora Džima Džārmuša filmas «Only Lovers Left Alive» Kannās godalgotās mūzikas līdzautors. Viņa kompozīcijas un ēteriskās uzstāšanās ir nepārblīvētas un tiešas, reizē hipnotiskas un melodiskas.

Savas radošās darbības gados van Visems sniedzis teju tūkstoti koncertu dažādās pasaules vietās, tostarp piedalījies prestižajos festivālos «All Tomorrow's Parties» un «Primavera Sound», kā arī viņš vairākkārt koncertējis Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu