«Nabaklab» somu, lietuviešu un latviešu roks

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 3. oktobrī klubā «Nabaklab» (Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12) notiks daudzšķautņains rokmūzikas vakars ar somu «Four Bar System», lietuviešu «No Real Pioneers» un pašmāju grupas «Omerta» piedalīšanos.

Klasiskas rokmūzikas vērtības pārstāvošie «Four Bar System» no Somijas savā mūzikā apvieno gan tipisku un daudziem labi pazīstamu skanējumu, gan eksperimentē ar modernāku, indie un poprock stiliem raksturīgu noskaņu, tādējādi saglabājot nepieradināto roka enerģiju, taču nebaidoties izkāpt no minētā žanra rāmjiem.

Lietuviešu grupa «No Real Pioneers» Latvijā viesojusies vairākkārt, taču klubā «Nabaklab» tā uzstāsies pirmoreiz. Apvienības spēlēto mūziku varētu raksturot kā kaut ko starp post-hardcore un salīdzinoši krietni maigāku, bet trokšņainu post-punk.

Latviju koncertā pārstāvēs smagās mūzikas grupa «Omerta», bet pirms un pēc koncerta par atbilstošu noskaņojumu rūpēsies DJ Grautinsh.

Pasākuma sākums plkst. 21:00, bet pirmā grupa uz skatuves kāps ap plkst. 22:00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu