Rīgā atkārtoti uzstāsies dāņu «stoner rock» grupa «Get Your Gun»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rīgas klubā «Nabaklab» 12. novembrī savas Eiropas koncerttūres laikā viesosies dāņu rokgrupa «Get Your Gun», kas Latvijas klausītājiem uzstājusies pagājušā gada festivālā «Positivus» un koncertā klubā «Melnā piektdiena», informē kluba pārstāvis Edgars Āboliņš.

Tumšās rokmūzikas trio «Get Your Gun» 2008. gadā izveidoja brāļi Andreass un Saimons Vestmarki, un 2012.gadā tika izdoti pirmie grupas ieraksti septiņcollu plates un mazalbuma formātā. Pagāja vēl pāris gadi, līdz par «Get Your Gun» uzzināja daudz plašāks klausītāju loks - 2014.gadā dienasgaismu ieraudzīja apvienības pirmais albums «The Worrying Kind», kurš saviļņoja Eiropas mūzikas skatuvi, paverot ceļu uz tādiem festivāliem kā «Roskilde», «SPOT Festival», «Tallinn Music Week» un pašmāju «Positivus», kā arī nodrošinot koncertus Dānijā, Zviedrijā, Norvēģijā, Beļģijā un Krievijā.

«Get Your Gun» neieliek sevi konkrētu žanru rāmjos un drīzāk seko muzikālajām ietekmēm un idejām, kuras apvienībā bijušas jau kopš tās rašanās, apvienojot «stoner rock» raksturīgo smagnējumu ar Ziemeļvalstu melanholiju un tautas mūzikas tumšajām teikām un mitoloģiju.

Koncertu iesildīs pašmāju eksperimentālās mūzikas apvienība «Dūmu zārka zēni», kurā darbojas tādu Latvijas grupu kā «Tesa» un «Elkupe» dalībnieki. Projekts koncertos improvizē un nododas dažādiem skaņu eksperimentiem, mūzikā iekļaujot katram grupas dalībniekam tuvāko gan skaņas, gan noskaņas ziņā.

Koncerts sāksies plkst.21. Biļetes pieejamas interneta vietnē «www.ticketshop.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu