Rīgā ar solokoncertu «Kasta» dalībnieks Vlady

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Klubā «Coyote Fly» 11. decembrī ar solokoncertu uzstāsies grupas «Kasta» dalībnieks Vlady, kurš šajā pavasarī laida klajā jau savu trešo soloalbumu «Ņesusvetnoje», informē koncerta rīkotāju «Nice People Entertainment» pārstāvji.

Albums «Ņesusvetnoje» ir tematisks turpinājums 2012. gada panākumus guvušajam albumam «Jasno!» ar tā lielāko hitu «Sočiņai mečti». Jaunākā albuma tapšanā tika piesaistīti labākie mūzikas producenti, kas ļāva ievērojami uzlabot tā muzikālo kodolu. Savā lirikā Vlady ir pastāvīgs, tajā ir gan trāpīgi izklāstītas sadzīviskas situācijas, gan arī filozofiski prātojumi.

Šoruden mūziķis dosies turnejā, kuras laikā decembrī viesosies arī Rīgā. Koncertā klausītājiem būs iespēja dzirdēt mūziķa jauno programmu, kas balstīta uz pēdējā albuma materiālu, kā arī izskanēs dziesmas no viņa iepriekšējiem dziesmu albumiem.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz koncertu var iegādāties «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās, «Statoil» degvielas uzpildes stacijās, «Narvesen» tirdzniecības vietās un «Prismas» veikalos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu