«Nabaklab» uzstāsies Krievijas elektroniskās mūzikas huligāni «Barto»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 29. oktobrī, klubā «Nabaklab» uzstāsies skandalozā Krievijas elektroniskās mūzikas grupa «Barto». Vārda brīvības cīnītāji «Barto» Latvijā uzstājušies vairākas reizes, un šis būs viņu ceturtais koncerts Vecrīgas klubā «Nabaklab». Grupa viesojusies arī starptautiskajā mūzikas festivālā «Laba Daba» un piedalījusies vairākos radio «Naba» rīkotos lektorijos par vārda brīvību.

Duets «Barto» radies 2006. gadā, un pirmās publiskās uzstāšanās notika gadu vēlāk. Šobrīd apvienība aktīvi koncertē ne tikai Krievijā, kur tas bieži ir zināms pārbaudījums grupas attieksmes un tekstu dēļ, bet arī Baltijā un citur Eiropā – visbiežāk Vācijā. Līdz šim «Barto» izdevuši sešus albumus un, lai arī pēdējā laikā grupa kļuvusi piesardzīgāka izteikumos, muzikāli «Barto» palikuši tikpat agresīvi un nepieradināti.

«Nabaklab» atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, pasākuma sākums plkst. 21:00. Pirms un pēc grupas uzstāšanās par atbilstošu muzikālo atmosfēru rūpēsies pieredzējušais dīdžejs Raitis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu