Dr. Alban kluba «Coyote Fly» devītajā dzimšanas dienā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/dralbanofficial

Piektdien, 6. novembrī, naktsklubs «Coyote Fly» svinēs devīto dzimšanas dienu, krāšņas svinības tiks rīkotas 90. gadu stilā ar to laiku zvaigzni un daudzu hitu izpildītāju Dr. Alban, kura 1992. gadā izdotais singls «It's My Life» kļuva par grāvēju visā pasaulē. Vēlāk tam sekoja tādi veiksmīgi hiti kā «Hello Africa», «One Love», «Look Who's Talking», «Sing Hallelujah» u.c.

«Noturēties apmeklētāko naktsklubu topa augšgalā nav viegli. Ir jāiegulda smags darbs un nemitīgi jādomā par attīstību, uzlabojot gan kluba iekštelpas, gan kluba konceptu. Šā gada vasarā saviem apmeklētājiem prezentējām vērienīgās pārmaiņas, izveidojot amfiteātra tipa kluba interjeru ar koncertzāles akustiku un četrām dažādām kluba zonām,» stāsta kluba vadītāja Liene Bukbārde.

«Turpinot iesākto tradīciju, šogad deviņu gadu dzimšanas dienu svinēsim deviņdesmito gadu stilā, uzaicinot to laiku zvaigzni Dr. Alban. Vakara gaitā būs gan MTV top 10 parodiju šovs, gan grupa «Transleiteri» un daudzi citi pārsteigumi. Protams, arī leģendām apvītais welcome bārs! Šim pasākumam īpaši gatavojas ne tikai kluba viesi, bet arī darbinieki, tāpēc aicinu visus ievērot dress code un kopā ar mums svinēt kluba devīto dzimšanas dienu!»

VIP karšu īpašniekiem bezmaksas ieeja, uzrādot ielūgumu. Friend karšu īpašniekiem – 5 eiro, pārējiem 10 eiro vai 15 eiro (iekļauts dzēriens). Tie, kuri būs ievērojuši dress code no 22.00 līdz 01.00, saņems dzērienus par brīvu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu