Klubā «Coyote Fly» deju mūzikas zvaigzne Lučiana

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 13. novembrī, klubā «Coyote Fly» gaidāms populārās angļu dziedātājas, tādu hitu kā «Yeah Yeah» un «I Like that» izpildītājas Lučiana (Luciana) vienīgais koncerts Latvijā.

Lučianas mežonīgā daba, milzu enerģija un griezīgais panka vokāls palīdzējis iegūt daudzus fanus kopš 2006. gada, kad mūziķe iekaroja pasaules mūzikas topus ar dziesmu «Yeah Yeah», kā arī ieguva prestižās Ivor Novello Award balvas nomināciju.

Lučiana sadarbojusies ar tādiem pasaulē pazīstamiem DJ un producentiem kā Tiesto & Wolfgang Gartner (We own The Night), Fedde Le Grande (Electric Dreams), Swedish House Mafia (Cupid Boy for Kylie Minogue) Dave Aude (I’m Still Hot, Something For The Weekend, Figure It Out), Deadmau5 un daudziem citiem.

«Coyote Fly» pārstāvji informē, ka jau 14. novembrī klubā uzstāsies pasaules klubu superhita «Rise Up» producents un Šveices zvaigzne - DJ Yves Larock.

Biļetes Biļešu Servisa kasēs (10 eiro un 15 eiro (iekļauts dzēriens).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu