«Coyote Fly» viesosies amerikāņu mūziķis «Fatman Scoop»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Wikipedia.org

Klubā «Coyote Fly» 4. decembrī notiks pasaulē plaši pazīstamā amerikāņu mūziķa un radio personības «Fatman Scoop» koncertšovs, informē naktskluba «Coyote Fly» mārketinga komunikāciju vadītāja Kristīne Dombrovska. «Fatman Scoop» plašāku atpazīstamību ieguvis ar tādiem hitiem kā «Put Your Hands UP», «Rock The Boat», «Dance», «Loose control» un citiem.

Mūziķis tiek uzskatīts par ballīšu labāko hitu radītāju, un bez viņa jau vairs nevar iztēloties daudzus pasaules klubu spēlētākos hitus.

Pasākuma apmeklētājus šajā vakarā «Coyote Fly» gaidīs ne tikai paša mākslinieka koncerts, bet arī speciāli šim pasākumam iestudēts «Johnnie Walker» šovs. Šis būs Baltijā pirmais šāda veida pasākums, kurā visi tā apmeklētāji tiks iesaistīti un vienoti kopējā specefektu un gaismu šovā. Pasākuma koncepts ir veidots, izmantojot visas mūsdienu pieejamās tehnoloģijas, lai apvienotu cilvēkus un katram būtu iespēja izjust pasākuma gaisotni un piedalīties emocionālā performancē.

Biļetes Biļešu Serviss kasēs un internetā. Cena: 10 € un VIP 15 € (iekļauts dzēriens, VIP garderobe un ieeja).

www.coyotefly.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu