«Melnā piektdiena» aicina uz smago «Zardonic» drum`n`bass

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

4. decembrī klubā «Melnā piektdiena» (Rīga, Brīvības 193c) uzstāsies pazīstams drum`n`bass mākslinieks no Venecuēlas «Zardonic» Mūzikas kritiķi «Zardonic» dēvē par «Skrillex» un «Slayer» sakausējumu.

Zardonic - viens no pašiem gaidītākajiem drum`n`bass skatuves projektiem, satriecošs tēls un traka enerģija sajaukumā ar smagiem ritmiem un metāla atbalsi. Viņš ir tas, kura skaņdarbus izvēlas tādas elektroniskās mūzikas zvaigznes kā Skrillex un DieselBoy saviem kompilāciju albumiem; viņš ir tas, kurš nes savā mākslā pamatideju no tādām smagās mūzikas grupām kā Ministry, Atari Teenage Riot un Trenta Reznora (NIN); viņš ir tas, kas ļoti mīl dažādus mūzikas stilus, un šī mīlestība parādās viņa remiksos.

Viņa maska ir simbols, bet koncerta laikā «Zardonic» noņem to un turpina uzstāšanos bez maskas, kas simbolizē, ka sākas smaga, enerģijas pilna uzstāšanās daļa.

Biļetes pieejamas internetā www.ticketshop.lv mājaslapā, nopērkamas tikai 500 biļetes.

Biļešu cenas no 10 eiro.

Koncerta sākums 21.00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu