Rīgā uzstāsies somu hausmūzikas zvaigzne Roberto Rodrigezs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ziemeļeiropas komponistu ietekme visā pasaulē ir ļoti spēcīga: ja runājam par popmūziku, tad pirmkārt prātā nāk Zviedrija, bet attiecībā uz elektronisko deju mūziku neiztikt bez Somijas. Roberto Rodrigezs (Roberto Rodriguez) no Helsinkiem uzstāsies Rīgā pēc Amber Muse uzaicinājuma jau 11. decembrī klubā «One One» (Šarlotes ielā 18a). Kopā ar viesi dīdžeja setus spēlēs arī Taran & Lomov un Esoniq.

Roberto Rodrigezu var saukt par vienu no patiesajiem Somijas skatuves veterāniem: mūziku viņš sāka rakstīt 1987. gadā un pēc pāris gadiem sāka spēlēt arī kā dīdžejs. Aiz viņa muguras ir vairāk nekā 50 oriģinālas relīzes un 60 remiksi, kuru vidū tādi nu jau par klasiku kļuvušie singli kā «Ride With Me», «Besomebody» un «Oxymoron». Mūziku viņš ir izdevis labākajām hausmūzikas izdevniecībās - Compost, Freerange, Delusions Of Grandeur, Room With A View, FINA un Eskimo.

Šodien viņš ir ne tikai dīdžejs un mūziķis, bet arī izdevniecības īpašnieks un radio producents. Viņam ir skaņu ierakstu kompānija Serenades un radio šovs ar identisku nosaukumu. Raidījums skan Somijas Boso Radio un vairākos desmitos citu radiostaciju visā pasaulē.

Amber Muse pasākumos Rodrigezs jau ir uzstājies četras reizes, vienā no vizītēm prezentējot savu 2012. gada debijas albumu «Dawn». Viņa mūzikas zināšanas kopā ar spējām izjust auditoriju rada maģisku kombināciju uz jebkuras deju grīdas.

Sākums 23:30. Ieeja ar pierakstu viesu sarakstā – 5 €, bez viesu saraksta – 7 €, studentiem ar ISIC līdz 00:30 – 5 €. Pieteikšanās viesu sarakstam pa e-pastu info@ambermuse.com vai bezmaksas mobilajā aplikācijā Amber Muse.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu