«The Swamp Shakers» aicina uz rockabilly minifestivālu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pits Andersons un viņa grupa «The Swamp Shakers» šogad februārī plānoja organizēt vērienīgu rokabilī (rockabilly) festivālu, bet diemžēl (Pits Andersons janvārī devās mūžībā) paguva sagatavot tikai tā daļu. Taču festivāls nav atcelts pavisam, un jau ceturtdien, 11. februārī, jaunajā klubā «9. vilnis» «The Swamp Shakers» aicina paklausīties dzīvespriecīgu mūziku un no sirds izdejoties kluba lieliskajā gaisotnē.

Koncertā uzstāsies pašmāju «The Swamp Shakers», kurā joprojām muzicē Pita īstie domubiedri, kas turpina viņa iesākto, un poļu rokabilī apvienība «The Real Gone Tones». Tā ir Polijas labākā jaunā rokabilī grupa, tās repertuārā ir 50. gadu rockabilly, r'n'b, country, swing mūzika. Grupas mūziķi patiesi mīl to, ko dara, un ar savu enerģiju aizrauj arī klausītājus.

Klubs «9. vilnis» savas durvis vērs vaļā jau no plkst. 20.00 un līdz ar šo rockabilly vakaru turpmāk gaidīs ciemos arī ceturtdienās.

Adrese: Kungu ielā 8, Rīgā.

Biļetes – http://www.bilesuparadize.lv/.

Pits un «The Swamp Shakers» uzstājās ar «The Real Gone Tones» vienā turnejā pa Eiropu 2014. gadā.

Jau ceturtdien, 11. februārī, klubā 9.VILNIS notiks rockabilly mini festivāls - Rockabilly party ar lielisku grupu...Posted by 9. VILNIS / Muzikāli izklaidējošs atpūtas klubs on Tuesday, February 9, 2016
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu