Rīgā metālisti «Incantation» no ASV

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rīgas klubā «Nabaklab» 26. aprīlī ar koncertu uzstāsies vieni no «death metal» stila pamatlicējiem - grupa «Incantation» no ASV, informē biedrības «Kumos» valdes loceklis Vladimirs Kravčenko. Grupa «Incantation» pirms pāris gadiem nosvinēja 25 gadu jubileju. Par godu aizvadītajai apaļajai jubilejai grupa rīko Eiropas koncertturneju.

«Incantation» tika izveidota 1989. gadā, brīdī, kad «death metal» mūzikas stils sāka kļūt populārs. Stafeti no Floridas pārņēma Ņujorka, kad arī tur sāka rasties daudz jaunu grupu. Kā viens no jauniesācējiem bija arī «Incantation» no Pensilvānijas ar Džonu Makinti galvgalī. Grupa «Incantation» kopā ar tādiem grandiem kā «Immolation» un «Suffocation» pašlaik ir ietekmīgākie Ņujorkas «death metal» skatuves pārstāvji.

Grupa ir izdevusi desmit studijas albumus un tik pat daudz mini albumus, kā arī koncertu ierakstus. Karjeras laikā grupa koncertējusi gandrīz visos pasaules kontinentos.

Rīgā gaidāmo grupas koncertu iesildīs muzikālā apvienība «Lectern» no Itālijas un «Skinned» no ASV.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu