Klubā «One One» uzstāsies vācu mūziķis «SIS»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

15. aprīlī Rīgas klubā «One One» uzstāsies vācu mūziķis «SIS», kurš ir «Cocolino Records» dibinātājs, Berlīnes kluba «Watergate» un regulārs klubu hitu radītājs, informē pasākuma rīkotāju pārstāvis Bogdans Tarans.

«SIS» pēc tautības ir turks, taču viņš ir izaudzis Vācijas ielās. Pusaudža gados viņš bija folka ritmu piekritējs, kurus spēlēja viņa tēva grupa. Iedvesmojies no tehno Frankfurtes un Mainas deju zālēs un pagrabos, «SIS» sāka dīdžeja darbu, bet 2006. gadā tas aizveda viņu līdz savas mūzikas radīšanai. Viņš uzreiz izveidoja savu stilu, kas atšķīrās no klubu mūzikas modes tendencēm, balstoties uz savām saknēm un krāsaino pagātni.

Veiksme pie «SIS» atnāca praktiski uzreiz - 2007. gadā viņš izdeva vairākus starptautiskus hitus.

Klubā «One One» vakara galveno viesi pie pults atbalstīs itāļu dīdžejs un producents Hermes Bertoni, kurš savu mūziku izdod uz «Monique Musique» un «Aenaria Music», kā arī vietējais Artis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu