Rīgā progresīvā roka grupa «Virgil Donati Band»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Wikipedia.org

27. maijā «Crystal Club» koncertzālē pasaules turnejas laikā viesosies «Virgil Donati Band» (www.virgildonati.com), kas ir austrāliešu bundzinieka Virdžila Donati projekts, informēja sabiedrisko attiecību speciāliste Una Griškeviča.

2016. gada maijā mūziķi dosies sava jaunā albuma «In This Life» atbalsta turnejā, pirmo reizi viesojoties arī Baltijas valstīs. Pēc mūzikas kritiķu viedokļa, šis albums ir lielisks progressive fusion rock žanra paraugs.

Koncertā piedalās:

Virgil Donati (Austrālija) - bungas,

André Nieri (Brazīlija) - ģitāra,

Anton Davidyants (Krievija) - basģitāra,

Nikolay Sidorenko (Krievija) - taustiņi,

Virgil Donati (Austrālija; bungas).

Zināmais austrāliešu bundzinieks savā daiļradē izmanto konceptuāli jaunu pieeju bungu spēlēšanā, demonstrējot to, ko neviens iepriekš līdz tam nebija darījis. Virdžils vienmēr ir bijis labi pazīstams ar savu interesanto piegājienu mūzikai, kas nelīdzinās nevienam citam. Savā daiļradē viņš ir nonācis pie unikāla bungu skanējuma, izcilas ritma un laika izjūtas brīvības, un ar savu piemēru Virdžils ir pacēlis bungu spēlēšanas mākslu līdz principiāli jaunam līmenim.

Koncerta biļetes «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu