«Nabaklab» Igaunijas postroka grupa «Wolfredt»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 30. aprīlī, ar koncertu klubā «Nabaklab» uzstāsies Igaunijas ģitārmūzikas grupa «Wolfredt», informēja koncerta rīkotāju pārstāvis Sandis Baumanis. Aiz Tallinas ģitārmūzikas projekta nosaukuma «Wolfredt» slēpjas Igaunijas neatkarīgās skatuves mūziķis Marguss Volperts (Margus Voolpriit), kurš līdz šim guvis plašāku ievērību kā cienījamo deviņdesmito gadu grupu «Pia Fraus» un «Dreampish» dalībnieks.

Volperta un domubiedru radītā mūzika adresēta plašam klausītāju lokam, strāvojumā apvienojot postroka, īndīroka un elektroniskās mūzikas izteiksmes līdzekļus. Viņa skaņu pasaule salīdzināma ar tādām grupām kā «Mogwai», «Explosions in the Sky» un «Hammock».

Šogad janvārī dienasgaismu ieraudzījis «Wolfredt» jaunākais albums «Nerverno», kuru izdevusi Igaunijas izdevniecība «Seksound».

Grupas «Wolfredt» koncertu Rīgā ievadīs Latvijas indīroka grupa «The Black Pockets» un «Cotton Island», kā arī par mūziku vakara garumā gādās dīdžejs Mārtiņš Strautiņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu