«Nabaklab» ASV sladžmetāla duets «Jucifer»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rīgas klubā «Nabaklab» 20. jūnijā ar savu vienīgo koncertu Baltijas valstīs viesosies smagās ģitārmūzikas grupa «Jucifer» no ASV, informēja koncerta rīkotāju «ULVE Agency» pārstāvji.

«Jucifer» ir amerikāņu rokgrupa, kuru 1993.gada Atēnās, Džordžijas štatā, dibināja radošie partneri un dzīvesbiedri - ģitāriste un vokāliste Ambera Valentaina un bundzinieks Edgars Livengūds.

«Jucifer» ir viena no pirmajām smagās mūzikas grupām, kura attīstījusi «spēka dueta» jeb divu dalībnieku sastāva novatorisko pieeju. Laika gaitā «Jucifer» mūzikā sadzīvojuši elementi no sladžmetāla, dūmmetāla, melnmetāla, trokšņu mūzikas un dažādiem smagās mūzikas virzieniem, ar katru nākamo daiļrades periodu apliecinot šādu starpžanru mūzikas pilnasinīgumu.

Kopš grupas dibināšanas «Jucifer» ir izdevuši deviņus albumus, pēdējais no tiem ir 2014.gadā izdotais «District of Dystopia».

Vasarā gaidāmais koncerts būs «Jucifer» atgriešanās koncerts Rīgā. Iepriekš ar savu pirmo koncertu Latvijā grupa viesojās Rīgā 2013.gada oktobrī.

Biļetes uz šovasar gaidāmo koncertu var iegādāties internetā «TicketShop.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu