«Coyote Fly» viens no pieprasītākajiem dīdžejiem – Sigala

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

14. maijā klubā «Coyote Fly» uzstāsies viens no pieprasītākajiem dīdžejiem – Sigala, kurš īsā laikā iekarojis pasaules mūzikas topus ar tādām savām kompozīcijām kā «Easy Love», «Sweet Lovin» (skat. video) un «Say You Do».

Britu dīdžejs un producents Sigala jeb īstajā vārdā Brūss Fīlders (Bruce Fielder) popularitāti ieguva ar saviem pagājušā gada hitiem «Easy Love» un «Sweet Lovin», kas strauji iekaroja ne tikai klausītāju sirdis, bet arī pasaules mūzikas topu virsotnes, kļūstot par spēlētāko klubu mūziku. Arī nākamā kompozīcija «Say You Do», kas tapusi sadarbībā ar Dj Fresh un Imani, tika uzņemta ar sajūsmu, padarot Sigalu par zvaigzni. Savukārt vasaras sākumā jaunais producents klausītāju vērtējumam nodos savu jaunāko singlu «Give Me Your Love», kas tapis sadarbībā ar tādiem pasaulē atzītiem mūziķiem kā Džonu Ņūmanu (John Newman) un Nailu Rodžersu (Nile Rodgers).

«Sigala ir ne tikai viens no šā brīža populārākajiem producentiem un klausītāko radio hitu autoriem, bet arī šā gada lielākā deju mūzikas festivāla Baltijā – «Weekend Festival» zvaigzne. Ar Red Bull palīdzību mums ir nebijusi iespēja piedāvāt saviem apmeklētājiem šobrīd populāras zvaigznes uzstāšanos, kas līdz šim Latvijā nav noticis,» stāsta kluba vadītāja Liene Bukbārde.

Biļetes Biļešu Servisa kasēs un internetā, biļešu skaits ierobežots: 5 eiro – tikai pirmās 100 biļetes; 10 eiro – pārējās biļetes; 15 eiro – VIP biļete (VIP ieeja, VIP garderobe, viens dzēriens).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu