Rīgā itāļu simfoniskā metāla apvienība «Fleshgod Apocalypse»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 26. maijā, Rīgas klubā «Melnā piektdiena» (Brīvības gatve 193c) uzstāsies simfoniskā death metal meistari «Fleshgod Apocalypse» no Itālijas, kas savā daiļradē veiksmīgi apvieno metālu un klasisko mūziku.

Grupa dibināta vien 2007. gadā, taču šobrīd jau atrodas itāļu metālmūzikas skatuves priekšgalā. Iedvesmojoties no tādām grupām kā «Morbid Angel», «Deicide» un «Cannibal Corpse», kā arī no tādiem pazīstamiem komponistiem kā Francis Jozefs Haidns, Volfgangs Amadejs Mocarts un Ludvigs van Bēthovens, grupai ir izdevies apvienot pavisam atšķirīgus žanrus un radīt mūziku, kas ir spēcīga, iespaidīga un unikāla.

Šā gada februārī ierakstu kompānijas «Nuclear Blast» paspārnē dienas gaismu ieraudzīja grupas ceturtais studijas albums «King». Kopš tā laika «Fleshgod Apocalypse» nepārtraukti koncertē gan Amerikā, gan Eiropā, lai atrādītu savu konceptuālo sniegumu pēc iespējas lielākam cilvēku skaitam.

Rīgas koncertu iesildīs labi zināma smagās mūzikas grupa «Hate» no Polijas, «Preach» no Zviedrijas un «Across The Swarm» no Itālijas.

Koncerta sākums 20:00. Ieeja klubā no 19:00.

Klubs «Melnā piektdiena» atrodas Brīvības ielā 193c, biļetes pieejamas interneta vietnē www.ticketshop.lv, to cena – no 17 eiro. Koncertu rīko klubs «Nabaklab» sadarbībā ar biedrību «Kumos».

www.melnapiektdiena.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu