Rīgā Detroitas hausmūzikas veterāns Terenss Pārkers

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

20. augustā uz kuģa «Vecrīga» (11. novembra krastmala, Pie Akmens tilta, pretī RTU) klāja notiks ceturtā un noslēdzošā šīs sezonas ballīte «Amber Muse’s Das Boot», kuru atbalsta «Sol». Par galveno viesi kļūs Detroitas hausmūzikas klasiķis Terenss Pārkers (Terrence Parker), kurš uzstāsies kopā ar savu protežē Merachka. Tāpat dīdžejsetu spēlēs pasākuma rīkotāji Taran & Lomov.

Detroita ir pazīstama ne tikai kā pilsēta, kura pasaulei devusi tehno žanru un tādus žanra klasiķus kā Derrick May, Juan Atkins, Carl Craig, Kevin Saunderson, Blake Baxter, Eddie «Flashin» Fowlkes, UR, Jeff Mills un citus. Tajā skanēja un turpina skanēt iedvesmojoša hausmūzika, par kuras pionieri tiek uzskatīts producents un remiksētājs Terenss Pārkers. Kā dīdžejs viņš ir pazīstams arī ar abreviatūru TP, kurš savā laikā kļuva populārs ar prasmīgo spēlēšanas stilu un to, ka austiņu vietā izmantoja īstu telefona klausuli. Pēdējais Terensa Pārkera albums iznāca pirms diviem gadiem izdevniecībā «Planet E» (šogad plānojas jauns). Savas karjeras laikā Terrence ir apceļojis vairāk kā 200 pilsētas 28 valstīs, un šajā mēnesī sarakstu papildinās arī Rīga.

Merachka ir cita Detroitas techno un house pārstāve, kura ir producente, remiksētāja, dziesmu autore, dziedātāja un dīdžejmeitene. 2014. gadā kopā ar Pārkeru ierakstīja hitu «Open Up Your Spirit» (Defected Records), kas bija viņa albuma «Life On The Back 9» priekšvēstnesis.

Sākums: 22:00, došanās ceļā 22:30, atgriešanās 02:00

Biļetes iepriekšpārdošanā 10-13 € (www.residentadvisor.net/event.aspx?865846), pie ieejas (ja būs brīvas vietas) 15 €.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu