«Nabaklab» uzstāsies īru mūzikas grupa «Girls Names»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

25. septembrī Rīgā, mūzikas klubā «Nabaklab» (Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12), uzstāsies īru mūzikas apvienība «Girls Names», informē koncerta rīkotāji.

«Girls Names» darbību sāka 2009. gadā Īrijas pilsētā Belfāstā. Iesākumā apvienība darbojās kā duets, taču drīz vien pārtapa par četru mūziķu ansambli, grupas esošajam sastāvam - bungām un ģitārai - pievienojot vēl vienu ģitāristu un basģitāristu. Apvienības pirmais koncerts notika Belfāstā, uzstājoties kā ASV grupas «Wavves» iesildītājiem.

Līdz šim brīdim «Girls Names» izdevusi četrus albumus, kā arī veikusi kopīgus ierakstus ar tādām apvienībām kā «Heavy Hawaii», «Brilliant Colors» un «Weird Dreams».

«Girls Names» mūzika tiek ierindota vairākos žanros - «surf», «post-punk», «noise rock» un «lo-fi» -, kopumā radot plašu skanējumu, ko pilnībā iespējams izbaudīt tieši apvienības koncertos.

Koncerta sākums paredzēts plkst.20. Biļetes pieejamas interneta vietnē «www.ticketshop.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu