«Četri balti krekli» atceļ ieejas maksu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Piektdien, 9. septembrī, muzikālais klubs «Četri balti krekli» sāks 17. sezonu ar grupas «Los Taburetus» koncertu, informē kluba pārstāvji. Tāpat klubam šis būs pirmais gads, kad samaksa par ieeju vairs netiks prasīta.

«Los Taburetos» klubā uzstāsies pirmo reizi, kā arī pirmo reizi tā uzstāsies «dzīvajā».

«Los Taburetos» ir grupa, kas radusies «Labvēlīgā tipa» ikgadējo gada nogales koncertu laikā 2014.gada oktobrī, atskaņojot tādas dziesmas kā «Maigonis ir Klimpa», «Fingāls» un «Kastings».

«Šogad «Labvēlīgā tipa» rudens koncertu nebūs, tāpēc, iespējams, ka tieši «Los Taburetos» ir fanu lielā iespēja baudīt jautru un atraktīvu mūziku un uz skatuves vienuviet redzēt gan Andri Freidenfeldu, gan Kasparu Tīmani, gan, protams, arī mani,» par tuvojošos koncertu stāsta grupas dalībnieks un kluba «Četru baltu kreklu» līdzīpašnieks Normunds Jakušonoks.

Jaunajā sezonā klubs «Četri balti krekli» strādās četras dienas nedēļā - no trešdienas līdz sestdienai.

Kluba darba laiks nebūs mainījies - no trešdienas līdz sestdienai tas strādās no plkst.22 līdz plkst.5. Nemainīgi paliek arī vecuma ierobežojumi - trešdienās un ceturtdienās ieeja ir no 18 gadu vecuma, piektdienās un sestdienās no 21 gada vecuma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu