Klubā «Depo» grieķu «thrash metal» apvienība «Suicidal Angels»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 22. septembrī Vecrīgas klubā «Depo» (Vaļņu ielā 32) ar pirmo un pagaidām vienīgo koncertu Latvijā viesosies thrash metal apvienība «Suicidal Angels» no Grieķijas.

«Suicidal Angels» pirmsākumi meklējami 2001. gadā, kad grupas līderis Niks Melissurgoss (Nick Melissourgos) bija vien sešpadsmit gadus vecs. Jau sākotnēji apvienības muzikālās ietekmes sniedzās old school thrash metālmūzikā un tas labi dzirdams, klausoties «Suicidal Angels» pirmo ierakstu «United By Hate», kuru šobrīd atrast un iegūt savā īpašumā gan ir ļoti grūti. 2004. gada aprīlī grupa izdod savu tābrīža spēcīgāko ierakstu «The Calm Before The Storm» un apjauš, ka nu viss ir nopietni – ieraksts saņem nedalītas metālmūzikas apskatnieku un kritiķu uzslavas un kopš tā brīža katrs nākamais grupas ieraksts atzīts par spēcīgu pienesumu Eiropas un pasaules thrash mūzikas lauciņā. Sākot ar 2007. gadu «Suicidal Angels» sāk aktīvi koncertēt, iesildot tādus žanra smagsvarus kā «Kreator», dodoties koncerttūrē kopā ar death metal pionieriem «Massacre» un noslēdzot līgumu ar mūzikas izdevniecību «Nuclear Blast».

Paliekot uzticīgi savai tradīcijai izdot albumu ik pēc diviem gadiem, 2016. gadā dienasgaismu ieraudzījis grupas jaunākais ieraksts «Division Of Blood», kura koncerttūres ietvaros «Suicidal Angels» pirmoreiz uzstāsies Latvijā.

Biļetes uz koncertu pieejamas interneta vietnē www.ticketshop.lv, to cena, tuvojoties koncerta dienai, paaugstināsies. Koncertu rīko radio «Naba» klubs «Nabaklab».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu