Andrejsalā britu «deep house» dīdžejs «Shur-i-kan»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

23. septembrī skaņu ierakstu kompānija «Amber Muse» aicina uz jaunās pasākumu sērijas LOFT Project atklāšanu. Ballīte notiks mazpazīstamā, bet ļoti interesantā Andrejsalas vietā – fotostudijas «Imagine» baltajā telpā, kur pasākumam tiks uzstādīta 15 kWt jaudīga skaņas sistēma. Par pasākuma galveno viesi kļūs populārais britu deep house dīdžejs un producents Shur-i-kan.

«Mums visiem patīk ballītes jaunās vietās, tāpēc esam pastāvīgos tādu lokācijas vietu meklējumos,» stāsta Bogdan Taran un Max Lomov. «Vēl mums patīk industriālais un mājīgais Loft stils, tāpēc Andrejsalā esošā fotostudija Imagine kā reizi piedāvā šādas iespējas. Tur ir plašas telpas ar labu enerģētiku, tāpēc rodas vēlme šeit pavadīt laiku.»

Pasākuma galvenais viesis brits Shur-i-kan ir labi pazīstams deep house cienītājiem: viņa ikmēneša podkāstus klausās desmitiem tūkstoši cilvēku dažādās pasaules vietās un arī Latvijā viņam ir uzticīgu fanu loks. Paralēli dīdžejingam un deep house producēšanai Shur-i-kan kā pieredzējis taustiņinstrumentālists piedalās improvizācijas grupā The Bays kopā ar Jimpster.

«Par svarīgu labas elektroniskās mūzikas ballītes sastāvdaļu tiek uzskatīta kvalitatīva skaņa,» turpina Taran & Lomov. «Pasākumā mēs plānojam uzstādīt skaņu sistēmu ar jaudu 15 kWt – tie būs Outline Doppia topi un 3S Reflex sabvūferi ar diviem 18 collu skaļruņiem katram. Pie dīdžeju pults būs īpaša dizaina audio monitori VOID Airten. Skanējumam jābūt tīram un skaļam.»

Kopā ar pasākuma viesi spēlēs arī organizatori Taran & Lomov, kā arī Rīgas dīdžejs Malork. Biļetes ierobežotā daudzumā no 5-7 € (+komisijas maksa) pieejamas iepriekšpārdošanā Resident Advisor (www.residentadvisor.net/event.aspx?875049). Pie ieejas pasākumā 10 €. Apmeklētāju skaits ierobežots: 200 cilvēki. Adrese: Andrejostas iela 4a (precīzas koordinātes 56.9652446,24.0953555).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu