Alises Jostes mīļākās dziesmas skanēs bārā «I Love You»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Miks Šēls

Mūziķe Alise Joste šoceturtdien, 29. septembrī, debitēs dīdžeja ampluā, atskaņojot iecienītās mūzikas izlasi Vecrīgas bārā «I Love You». «Man nav ne vinilu, ne disku kolekcijas, tādēļ īsts DJ no manis nesanāks, bet tas nebūs šķērslis tam, lai atskaņotu manas pēdējā laika klausītākās un mīļākās dziesmas,» stāsta Alise Joste.

Ceturtdienas vakars būs reta iespēja klausīties labu mūziku un satikt pašu Alisi, jo pašlaik viņa diendienā ir aizņemta ar gatavošanos koncertiem Rīgā un turnejai Vācijā.

Alises Jostes koncerti Rīgā, piedaloties Jānim Šipkēvicam un Kārlim Jostam, sākotnēji bija plānoti 6. un 7. oktobrī K. K. fon Stricka villā, A. Briāna ielā 9. Sakarā ar lielo publikas interesi pagājušajā nedēļā izziņots arī papildkoncerts 8. oktobrī. Visos koncertos skanēs dziesmas gan no mūziķes debijas albuma, gan no otrā studijas ieraksta «Hardships are Ships», kas saņēma «Austras balvu» par 2015. gada labāko albumu Latvijā un «Zelta mikrofonu» dziesminieku kategorijā.

Alises soloturneja Vācijā sāksies 8. novembrī, un tās laikā viņa sniegs 11 koncertus Minhenē, Drēzdenē, Berlīnē, Hamburgā, Ķelnē un citās lielākajās valsts pilsētās.

Ar Alises Jostes iecienītāko dziesmu vakaru bārs «I Love You» sāk jaunu pasākumu sēriju, kurā ceturtdienās savas mīļākās dziesmas atskaņos arī citi pazīstami mūziķi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu