«Melnā piektdiena» notiks grupas «Black Tongue» koncerts

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Šodien plkst.19 Rīgā, klubā «Melnā piektdiena», notiks smagās mūzikas grupas «Black Tongue» koncerts, informēja kluba «Nabaklab» pārstāvis Edgars Āboliņš.

Apvienība «Black Tongue» tiek dēvēta par smagāko jauno mūzikas grupu Lielbritānijā, kā arī vienu no pēdējā laika oriģinālākajām un inovatīvākajām parādībām smagajā alternatīvajā mūzikā. Grupa radusies 2013.gadā, un tās karjeras izaugsme bijusi ievērojama - grupas pirmais ieraksts «Falsifier» guva nedalītas uzslavas gan no žanra cienītājiem, gan metālmūzikas apskatniekiem un faniem kopumā, un «Black Tongue» ātri vien tika uzņemti ietekmīgās smagās mūzikas izdevniecības «Century Media» paspārnē. Vēlāk grupa šo sadarbību pārtrauca un nonāca «Universal Music» redzeslokā.

«Black Tongue» koncertu iesildīs pašmāju smagās mūzikas apvienība «Mayla» no Daugavpils un somu grupa «What Awaits Us», kura izvēlēta arī par «Black Tongue» koncerta iesildītājiem Tallinā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu