Amber Muse dzimšanas dienā - Maiks Denerts no Berlīnes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 11. novembrī, mūzikas izdevniecība «Amber Muse» svinēs savu divpadsmito jubileju ar lielu ballīti LOFT Project Andrejsalā (Andrejostas 4a), piedaloties slavenajam techno producentam Maikaam Denertam (Mike Dehnert) no Berlīnes. Kopā ar viesi uz jaudīgas audio sistēmas spēlēs Taran & Lomov un Ze Ivarzz.

«Kā ierasts, aktīvam mūzikas leiblam, kas vienlaicīgi strādā dažādās frontēs – mūzikas producēšanā un izdošanā, pasākumu organizēšanā un radio šova veidošanā, un mēs vēlējāmies sagatavot īpašu pasākumu par godu Amber Muse gada dienai,» stāsta zīmola īpašnieki Bogdan Taran un Max Lomov. «Šajā gadā esam jau aicinājuši uzstāties vairākus māksliniekus, ar kuriem sadarbojamies mūzikas izdošanas jomā, un ceram, ka arī ar divpadsmitgades pasākuma viesi Maiku Denertu izdosies produktīva sadarbība».

Maiks Denerts ir īsta pasaules tehno skatuves zvaigzne. Viņš ir no jauno mākslinieku plejādes, kurš 2007. gadā izveidoja savu izdevniecību «Fachwerk Records» un kopš tā laika ir kļuvis par obligātu viesi gandrīz vai katrā nozīmīgā pasaules tehno festivālā. Viņa grafiks ir blīvi aizpildīts pusgadu uz priekšu. Spēlējot savu enerģisko un tumšo tehno, kas patīk pat tiem, kuri parasti neklausās šī žanra ierakstus, viņš pastāvīgi uzstājas Berlīnes klubu mekās Berghain un Tresor. Šajās dienās Denerts gatavojas pabeigt savu jauno albumu, un tā skaņdarbu pirmatskaņojumus varēs noklausīties šo piektdien Rīgā.

Biļetes iepriekšpārdošanā par 7 € (+komisijas maksa) on-line: www.residentadvisor.net/event.aspx?890110. Pie ieejas 10 €. Adrese: Andrejostas iela 4a (precīzas koordinātes 56.9652446,24.0953555). Ballītes sākums 11.novembrī plkst. 23:00. Apmeklētāju skaits ierobežots: 200 cilvēkiem.

Sākums: 23:00.

Limitēts skaits biļešu iepriekšpārdošanā par 7 € (www.residentadvisor.net/event.aspx?890110), pie ieejas – 10 €. Apmeklētāju skaits ierobežots: 200 cilvēki.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu