«Nabaklab» piedāvā ziemas akustiskās mūzikas programmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Lai īsinātu tumšos ziemas vakarus un sagaidītu ziemas saulgriežus Radio NABA klubs «Nabaklab» piedāvā akustiskās mūzikas koncertsēriju, kurā varēs dzirdēt gan regeja, gan pankmūzikas, gan progresīvas un psihedēliskas alternatīvās mūzikas ritmus – īpašās akustiskās koncertprogrammās Riga Reggea, Māra Šverna, Edgara Šubrovska, Inokentija Mārpla un Das Sonntags Legion izpildījumā.

Koncertsēriju iesāks ceturtdien, 8. decembrī, pašmāju regeja apvienība Riga Reggea, jauna muzikālā apvienība, kas izveidojusies 2014. gada vasarā sanākot kopā mūziķiem no tādām apvienībām kā «Oranžās brīvdienas» un «Rīta stienis» ik reizi klausītājus pārsteidzot ar enerģisku, pārliecinošu un autentisku sniegumu. Šajā koncertā īpašu akustisko programmu sniegs dīdžejs Horens un grupas «Oranžās brīvdienas» līderis Speiss. Tāpat par atbilstošu muzikālo atmosfēru pirms un pēc koncerta parūpēsies Riga Reggea Acustic pārstāvji uzņemoties DJ lomu.

Pēc nedēļas ceturtdien, 15. decembrī ar akustisku koncertu uzstāsies apvienības «Manta» un «Gaujarts» līderis Edgars Šubrovskis. Koncerta laikā būs iespējams dzirdēt gan labi zināmas šo grupu kompozīcijas, gan kādus īpaši sagatavotus pārsteigumus no mākslinieka.

Savukārt, Ziemassvētku nedēļā divi īpaši notikumi. 22. decembrī mūziķa, grupas «Baložu pilni pagalmi» līdera Māra Šverna koncerts, akustiskās skaņās kopā ar kolēģi Klāvu Laulu («Baložu pilni pagalmi», «Stūrī zēvele»). Labākais, atmosfērīgākais no grupas «Baložu pilni pagalmi» un Māra Šverna daiļrades.

23. decembrī rokkamerorķestris Das Sonntags Legion, kas apvieno mūziķus no vairākiem neatkarīgās mūzikas scēnā zināmiem muzikāliem projektiem - - Soundarcade, S.I.L.S., Inokentijs Mārpls, Tesa, Band versus Music. Das Sonntags Legion skanējumā oriģināli apvieno psihedēlijas, postgrunge, folka un akadēmiskās kamermūzikas elementus.

Bet gads tiks aizvadīts ar grupas «Inokentijs Mārpls» akustisko koncertu 30. decembrī, divās daļās, ar starpbrīdi un sēdvietām. «Inokentijs Mārpls» ir 1985. gadā dibināta viena no leģendārākajām latviešu alternatīvajām grupām, uzskatāma arī par pankroka aizsācējiem Latvijā.

Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Koncertu norises vieta Radio NABA klubs «Nabaklab» Z.A.Meierovica bulvārī 12, koncertu sākums laicīgi ap 21:00, biļetes iepriekšpārdošanā iespējams iegādāties ticketshop.lv un «Nabaklab» uz vietas, koncerta dienā dārgāk. Klubā ieeja no 18 gadu vecuma. Papildu informācija: nabaklab.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu