Radio «Naba» aicina uz diskusiju par mūzikas pasākumu rīkotājiem un apmeklētājiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pirmdien, 19. decembrī, plkst. 19 mūzikas klubā «Nabaklab» (Z.A. Meierovica 12) notiks radio «Naba» raidījuma «Vārnu laiks» ārpus ētera organizēta diskusija par mūzikas pasākumu rīkotāju un apmeklētāju savstarpējām attiecībām, kā arī par mūzikas pasākumu apmeklēšanas kultūru Latvijā. Sezonas noslēguma sarunā neformālā svētku gaisotnē būs iespēja uzzināt ilggadēju muzikālo pasākumu organizatoru un dažādu mūzikas klubu pārstāvju pieredzi. Ieeja pasākumā bez maksas.

Sarunā ar nopietniem un nenopietniem stāstiem piedalīsies un uz klātesošo jautājumiem atbildēs kafejnīcas «Ленинград» īpašnieks, festivālu un koncertu organizators Sergejs Bižāns, leģendārā mūzikas kluba «Depo» vadītājs Guntis Vanags, smagās mūzikas festivāla «Klang» organizators Edgars Rakovskis, izdevniecības un biedrības «P3lican Partisans» pārstāvis Jānis Jansons, kā arī starptautiskā mūzikas festivāla «LabaDaba» organizatori.

Kā koncertu, mūzikas festivālu rīkotāji redz apmeklētājus? Galvenais ir mūzika, vai arī mūzika ir tikai fons bāram un nebeidzamai ballītei? Kā uzvedas apmeklētāji pasākumos? Kāpēc pasākumi sākas vai nesākas laikā, kas nosaka grupu izvēli un biļešu cenu? Kādas lietas notiek aizskatuvē un ko tur sadara mūziķi? Šie ir daži no aspektiem, kas tiks pārrunāti diskusijas ietvaros.

Diskusijas sākums pl. 19.00. Paredzamais pasākuma ilgums ir 2 h. Ieeja bez maksas.

Sarunu cikls «Vārnu Laiks Nabaklab» ir izglītojoša radio «Naba» raidījuma «Vārnu Laiks» ārpus ētera aktivitāte, analizējot dažādus ar mūziku saistītus procesus. Nākamajā gadā sarunu cikls norisināsies ne tikai Rīgā, bet arī dažādos Latvijas reģionos. Turpinājumā šajā sarunu ciklā tiks apskatītas tēmas: «Mūzika un depresija», «Dziļā Latvijas pagrīdes kultūra», «Par mūzikas gaumi (ne)strīdas» u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu